Wonderville fortsätter att öka

Okategoriserade Kommentarer (0)

Nu har vi återigen visat att det går att kombinera kreativitet och lönsamt företagande.

Vi har ju specialiserat oss på automatiserad marknadsföring och i och med det också utvecklat vår egna digitala plattform eManager.

Under 2015 omsatte vi 32,8 Mkr (23,5) med 6,4Mkr (4,4) i vinst, vilket är en omsättningsökning på nästan 40% och en vinstökning med 45%.

Främsta anledningen till ökningen är att den automatiserade marknadsföringen har slagit igenom på en bredare front. Fler kunder vet vad automatisering innebär och har en förståelse för möjligheterna det ger. Vår fördel är också vår flexiblitet som erbjuds våra kunder, då vi själva har utvecklat och skapat plattformen eManager, som används för automatisering.

Det är glädjande att det lönar sig att våga tänka i nya banor. Som byrå är det inte utan att sticka ut hakan, som vi påstått att det inte bara är det kreativa som räknas utan att tekniken bakom spelar en allt större roll. Ett målmedvetet arbete med lönsamhet för alla led i fokus har burit frukt och vi ser med stor tillförsikt fram mot tiden som kommer, som det ser ut nu kommer 2016 att bli ännu bättre!

Bästa hälsningar

Kennet Båth
VD Wonderville AB

Pin It

» Okategoriserade » Wonderville fortsätter att öka
Den 20 april, 2016
Av

Kommentarerna är stängda.

« »