WONDERVILLES SKOLA KLAR

Okategoriserade Kommentarer (0)

– Det är härligt att se att man med ganska små medel kan göra skillnad. Nu står skolan klar och 72 barn får chansen till ett en utbildning och ökade förutsättningar till ett bättre liv. Vi hoppas att kunna fortsätta och bygga en skola till i år.

Det säger Kennet Båth VD för reklambyrån Wonderville som konstaterar att skolan, som ligger i Gamboula i Centralafrikanska Republiken, nu står helt klar.

Till vår stora glädje har en av våra kunder deltagit i projektet, genom att bidra ekonomiskt med att finansiera skolbänkar och stolar till den nya skolbyggnaden. Det känns bra, vi vill ju att fler skall hänga på.

– Det känns så gott att göra något som är så långt ifrån vår vanliga vardag. Men vi ska inte glömma att det är vår normala verksamhet och vardag inom reklam och marknadsföring som gett oss de ekonomiska möjligheterna att kunna genomföra projekt som detta. Om vårt lilla företag kan genomdriva ett sådant här projekt är jag övertygad att fler skulle kunna göra samma sak – och mer därtill.

Byggprojektet har genomförts i samarbete med Livgivande Företag, en del av Evangeliska Frikyrkan.

– Det är som vi sagt tidigare inget jätteprojekt, men det är en början. Jag hoppas att vi i år skall kunna bygga en skola till, men vi tar ett steg i taget. Jag hoppas också att vi skall kunna inspirera fler inom reklambranschen att vara med. Att få se bilder på alla barnen, deras glädje att kunna få gå i skola, det värmde verkligen i hjärtat. Vi alla är ju så oerhört prioriterade bara att få leva och bo i Sverige, vi råkade ju faktiskt födas här, inget vi har presterat eller gjort för att det ska ske, är vi då inte skyldiga att hjälpa till? Vi kan alla göra skillnad, var med du också! avslutar Wondervilles VD Kennet Båth.

Pin It

» Okategoriserade » WONDERVILLES SKOLA KLAR
Den 20 mars, 2013
Av

Kommentarerna är stängda.

« »